Ik

Ik ben Sandra Boots (1970). Na het behalen van mijn diploma 3 – dimensionaal vormgeven in 1994 ben ik zelfstandig aan het werk gegaan als beeldend kunstenaar.

In 2000 werd ik gevraagd door de gemeente Enschede om een tweejarig kunstproject uit te voeren op de Schutte’s Bosschool. Een school voor langdurig en chronisch zieke kinderen. Tijdens deze twee jaar ontdekte ik de kracht van kunst. Ik zag wat creativiteit kan betekenen voor een mens,  en ik zag wat ik als mens en als kunstenaar kan betekenen voor een ander mens.

In de jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse zorginstanties, instellingen en initiatieven als begeleider . Daarnaast beoefende ik met veel plezier het vak van beeldend kunstenaar.

Vanaf 2011 ben ik zelfstandig gestart met het aanbieden van ondersteuning, begeleiding en dagbesteding. In eerste instantie bij de mensen thuis of op locatie maar inmiddels is iedereen welkom in mijn prachtige werkplaats in het mooie Delden.

Kunst en het iets kunnen betekenen voor een ander zijn mijn twee grote drijfveren in mijn leven. Als kunstenaar blijf ik mij dagelijks ontwikkelen en ook als hulpverlener vind ik dit belangrijk. Daarom ben ik gestart met de opleiding tot creatief therapeut, om nog beter in staat te zijn het beste uit mijn deelnemers te halen. Optimisme, positiviteit, vrolijkheid en inlevingsvermogen zijn mijn kwaliteiten. En deze zet ik graag voor jou in!

Samen werken aan mens zijn