Jij en ik

Jij en ik biedt jou deze plek. Een inspirerende en kleurrijke werkplaats waar je aan de slag kunt met heel veel verschillende vormen van creativiteit. Jij hebt je eigen wensen en behoeften. Ik ben een kunstenaar in hart en nieren met jarenlange ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen.  Samen gaan we het beste uit jezelf halen.

Bij Jij en ik staat persoonlijke aandacht voorop. Ik werk 1 op 1 of met een kleine groep van maximaal 3 personen. Zo heb ik alle tijd en aandacht voor jou. En kan ik je inspireren en stimuleren om overwinningen te halen op je eigen kunnen.

Jij en ik is er voor iedereen die op zoek is naar een leuke, zinvolle invulling van de dag. Mensen met specifieke problemen op lichamelijk en/ of geestelijk gebied. Mensen die eenzaam zijn. Mensen met stress of burn- out klachten. Mensen die weer op gang moeten worden geholpen. Mensen zoals Jij en ik!


Tarieven

Jij en ik werkt zelfstandig. Je deelname kan worden betaald via een PGB of uit eigen middelen. Om de kunstwerkplaats toegankelijk en laagdrempelig te houden voor zoveel mogelijk mensen hanteer ik relatief lage tarieven. Mijn intentie om iets te kunnen en mogen betekenen voor een ander staat bij mij voorop.

Deelname groep: € 12,50 per uur

Deelname in de groep ( max 3) kan ‘s morgens van 09.00 uur – 12.00 uur en/of ‘s middags van 13.00 – 16.00 uur.

Deelname individueel: € 27,50 per uur. Deze tarieven zijn inclusief gebruik van alle basismaterialen.